Hvorfor starte et eventbyrå?

2020 ble et merkelig år for alle. En pandemi spredde seg over hele verden. Det fikk konsekvenser vi som lever i dag, knapt kan forestille oss. Mange mistet jobben og fremtidsutsiktene er mørke. Er det ikke da galskap å starte for seg selv? Også et eventbyrå, da?

Joda, vi kan være enig om at det kanskje er litt vågalt. Kanskje også litt naivt. Samtidig så er vi jo alle sultne på fest og moro. Hvem vil ikke feire litt igjen når vi alle er vaksinerte? Trenger vi ikke noe å se frem til? Og vi skal jo ikke slutte å markere store anledninger selv om vi har vært gjennom en pandemi. Derfor tror jeg at dette er en helt ypperlig tid å starte et lite eventbyrå. 

Jeg elsker nemlig å planlegge. Excel er mitt favorittprogram. Lage store skjemaer med full oversikt. Mulig det er litt sært, men for å skape gode minner, må ting være på stell. Detaljene må være nøye planlagt og gjennomtenkt. Invitasjonene må sendes ut, maten må bestilles og bordene dekkes. Hvem skal gjøre hva når? Hvordan skal vi få rigget alt til rett tid? Konfetti event hjelper deg med alt dette. 

Men er Arendal stedet? Er ikke eventbyrå noe Oslo og de andre store byene har? Joda, det har det de også, men hvorfor skal ikke folk i Arendal få hjelp til å markere de store anledningene? Arendal har mange flotte lokaler og plasser som kan sette rammen for en god fest, et arrangement eller en festival. I tillegg finnes det mange bedrifter som en knallgode på mat og drikke. Her finnes det mange muligheter. Konfetti event vil bruke disse mulighetene til 

Jeg har troa på at Arendal trenger et lite eventbyrå. Håper det ikke er helt galskap!